Mijn favorieten

GRATIS WAARDEBEPALING

 

Wat is de waarde van jouw huis?

 

Ontdek het met de gratis waardebepaling van Wooncontent Makelaars Amersfoort

 

Met de gratis waardebepaling brengt onze makelaar de waarde en verkoopkansen van jouw woning in kaart. Op basis hiervan bespreekt hij welke verkoopstrategie het beste past bij jouw situatie, wensen en huis. Want naast de juiste waarde begint een goede verkoop met de beste verkoopstrategie en woningpresentatie. Voelt het goed na dit gesprek, dan beslis jij of je toe bent aan de volgende stap. We gaan graag voor je aan het werk!

 

1. Gratis waardebepaling van jouw huis

Bij de verkoopscan zit een gratis waardebepaling inbegrepen. De makelaar komt dan langs om de woning op te nemen. Let op, een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Het is een inschatting van de waarde gebaseerd op:

 

    Onderzoek naar vergelijkbare woningen in de omgeving
    De onderhoudsstaat van het huis
    Kansen tot verbetering van de woning
    Jarenlange ervaring met waardebepalingen

 

2. Verkoopstrategie

We beginnen met een gratis waardebepaling op basis van de bovenstaande factoren. Nadat we een overzicht hebben van de sterktes, zwaktes en kansen van jouw huis bespreken wij de verkoopstrategie. Onze makelaar geeft je dan een eerlijk en onderbouwd advies, waarbij hij ook de mogelijkheden aanstipt om de waarde van je woning te verhogen. Hierna kun je besluiten of je wel of niet jouw woning met ons wilt verkopen.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring