Mijn favorieten

Taxaties

 

Een taxatie van jouw huis in de regio Amersfoort of omgeving

 

Onafhankelijke en ervaren taxateurs bij Wooncontent Makelaars

 

Er zijn verschillende redenen voor het laten opstellen van een taxatierapport. Niet alleen geldverstrekkers zoals banken en hypotheekinstellingen hebben dit rapport nodig, maar ook voor bijv. de Belastingdienst is dit belangrijke informatie.

Wooncontent Makelaars is onafhankelijk, onpartijdig én taxeert reeds jarenlang voor toonaangevende partijen en instellingen. Wij zorgen voor een deskundig en verzorgd taxatierapport dat voor het doel op maat gemaakt is.

Gecertificeerde taxateurs

 

Essentieel voor deze instellingen is dat dit rapport word opgesteld door een gecertificeerd en onafhankelijk taxateur. Onze makelaars zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Deze instantie ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Een taxatierapport van Wooncontent Makelaars wordt dan ook geaccepteerd door elke geldverstrekker.

 

Bovendien rekenen wij een scherp tarief voor elke taxatie en garanderen een snelle oplevering.

 

Je woning laten taxeren in Amersfoort of omgeving

 

Wil jij je woning graag laten taxeren door Wooncontent Makelaars, of zit je nog met andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring